Sipariş Takip Programı Nedir, Ne işe yarar?

Sipariş takip programı, müşterilerden gelen veya tedarikçilere verilen siparişlerin anlık olarak görüntülenebilmesini, çeşitli işlemler yapılabilmesini ve genel olarak yönetilebilmesini sağlamaktadır.Kullanıcılarına büyük bir kullanım kolaylığı sağlayan sipariş takip programı, sipariş süreçlerinde oluşabilecek ürün ve hizmet hatalarını minimuma indirmektedir.Müşterilerinize ister doğrudan hizmet veriyor olun ister ürün satışı yapın, günümüzde siparişleri geleneksel metotlar yerine dijital araçlarla alıp düzenleyerek maliyet ve vakitten tasarruf edebilirsiniz.

Sipariş takip programlarının en büyük özelliği, hiç kuşkusuz 7 gün 24 saat istenilen her yerden kullanılabiliyor olmasıdır. Aynı şekilde bu programlar oldukça kolay ve hızlı bir kullanım sunan sipariş takip programları sayesinde, tüm siparişler tek bir platformdan görüntülenebilmektedir. 

Neden bir sipariş takip programına ihtiyacınız var? 

  • Müşterilerinizden seri ve hatasız biçimde sipariş almak istiyorsanız
  • Tedarik sürecinizi hızlandırmak ve hatadan arındırmak istiyorsanız
  • Maliyet ve zamandan tasarruf etmek istiyorsanız

Bir sipariş takip programıyla neler yapabilirsiniz?

  • Müşterilerden aldığınız siparişleri ve tedarikçilerinize verdiğiniz siparişleri detaylı olarak takip edebilirsiniz.

  • Siparişlerinizi oluştururken stok fiyatları, ilgili müşteriye en son verilen fiyat, stok miktar bilgilerine tek tuş ile ulaşarak en doğru fiyat ve miktar ile siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.

  • Siparişlerinizi oluştururken stok maliyetlerine ulaşabilir ve maliyetinin altına sipariş veririken otomatik uyarılar alabilirsiniz.

  • Web Sitenizi, N11, Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor mağazanızı Evobuluta entegre ederek tüm siparişlerinizi tek ekrandan yönetebilir, siparişin tüm sürecinde müşterilerinizi bilgilendirebilirsiniz.

  • Kendi filtrelerinizi oluşturarak (Yeni Siparişler, Bu Ay Sonlanacak Siparişler vb.) siparişlerinize hızlı ve kolay ulaşarak sipariş süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz.

noisoft / 22.09.2023

Önceki BlogHosting Nedir? Hosting Türleri Nelerdir?
Sonraki BlogKurye Takip Yazılımı ve Özelikleri